Deurklink met leer voor binnendeuren | Beslagonline.nl

Deurklinken met leer

Hier vind je deurklinken voor binnendeuren met een roestvrijstalen basis omhuld met milieuvriendelijk natuurlijk gelooid leer van Tärnsjö Garveri. Onze met leer omwikkelde deurkrukken zijn geschikt voor binnendeuren en worden compleet geleverd met bijbehorende schroeven en montageset. Met met leer omwikkelde deurklinken creëer je een gevoel van luxe en exclusiviteit. Het leer geeft een warm en uitnodigend gevoel en vormt een mooi contrast met andere materialen in de kamer. Het is een perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Het voordeel van met leer omwikkelde deurkrukken is dat ze niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook comfortabel in gebruik. Het leer ligt goed in de hand en voelt prettig aan bij het openen of sluiten van de deur.

Deurklinken maken echt deel uit van ons dagelijks leven en worden veelvuldig gebruikt. We openen en sluiten dagelijks deuren zonder erbij na te denken. Maar juist door dit veelvuldige gebruik vinden wij het belangrijk dat onze deurkrukken op een hoog niveau blijven.

Vergeet ook je deurklinken niet te verzorgen, want net als onze huid is leer een levend materiaal dat onderhoud nodig heeft. Bekijk gerust onze gids om te zien hoe je het beste voor je leren producten kunt zorgen! Creëer een geheel in je interieur door de leren deurklinken te matchen met wandhaak leer en leren handgrepen. Door details in leer toe te voegen aan je interieur ontstaat er een luxe gevoel met unieke details die met de tijd alleen maar mooier worden.
Lees verder
Lees minder
Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken