Deurklinken in chroom voor binnendeuren | Beslagonline.nl

Deurklink in chroom voor binnendeuren

Hier vindt u een ruim aanbod aan design deurklink voor binnendeuren in chroom. Deurklinken zijn erg gewild als het gaat om interieurinrichting, deze kleine details spelen een doorslaggevende rol bij het creëren van eenheid en harmonie in een huis. Chromen deurklinken hebben een zilverachtige afwerking en we hebben zowel geborsteld als gepolijst chroom. Geborsteld chroom geeft een matte afwerking, terwijl gepolijst chroom een ​​glanzend oppervlak en uiterlijk geeft. Chroom is een dankbaar materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is.

Deurklinken zijn iets dat in grote mate dagelijks wordt gebruikt, waardoor ze in het dagelijks leven veel slijtage te verduren krijgen. Het is voor ons dan ook belangrijk dat de deurkrukken aan een hoge standaard voldoen, veilig zijn en een lange levensduur hebben. Wij verkopen deurklinken van bekende merken, Beslag Design. Onze chromen deurklinken zijn geschikt voor binnendeuren en worden geleverd met bijbehorende schroeven en een compleet montagepakket.

Of je nu op zoek bent naar deurklinken met een ronde vorm, rechte randen of een plat design, wij hebben wat je zoekt en nog veel meer. Daarnaast hebben we een ruim assortiment zwarte deurklinken, messing deurklinken en deurklinken met leer. Bij Beslag Online bieden we een groot assortiment aan verschillende deurklinken in verschillende uitvoeringen, waardoor je gemakkelijk een deurklink kunt vinden die past bij jouw stijl en interieur.
Lees verder
Lees minder
Beslag Design

€13.20
Beslag Design

€31.30
Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken