Gidsen met slimme tips & Instashop | Beslagonline.nl

INSPIRATIE

Laatste posts

Inspiratie voor een landelijke keuken

Inspiratie voor een landelijke keuken

Landelijke keukens hebben het vermogen om een ​​gevoel van warmte en nostalgie te creëren als je over de drempel stapt. We hebben onze beste tips en adviezen verzameld voor het creëren van een landelijke keuken met geselecteerde details, waardoor je een keuken krijgt waar je herinneringen aan kunt creëren.
Lees verder
Read more
Inspiratie - Kinderkamer

Inspiratie - Kinderkamer

Waar moet je aan denken bij het inrichten van een kinderkamer? Wat veel mensen willen bereiken, is een gezellige, knusse en speelvriendelijke omgeving voor het kind. Hoe bereik je dat? Hieronder hebben we enkele tips verzameld over hoe je eenvoudig kleine interieurideeën kunt gebruiken om je te helpen bij het inrichten van de kinderkamer. We geven advies over alles, van kleuren tot knoppen, haken en handgrepen, want het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken!

Het is belangrijk om een kinderkamer te creëren die zowel praktisch als speelvriendelijk is, maar ook ruimte biedt voor ontspanning en rust voor het kind. Maar natuurlijk is het leuker als het er ook mooi uitziet om naar te kijken!
Lees verder
Read more

IKEA kinderkeuken verbouwen - IKEA hack

IKEA kinderkeuken verbouwen - IKEA hack

Jeuken je creatieve vingers ook en heb je zin om de IKEA kinderkeuken op te fleuren en opnieuw in te richten?

Het is gemakkelijk en leuk om het kinderspeelgoed op te fleuren. Maak dit uw gezamenlijke project; samen met de kinderen kleuren en inrichting kiezen, of waarom geen kleuren kiezen op basis van wat in hun kinderkamer past om een mooi geheel en harmonie te creëren? Of je kiest kleuren en armaturen in dezelfde tint als je echte keuken. - Om vervolgens gezellig samen te zijn en samen te koken in het hart van het huis, de keuken.
Lees verder
Read more

Meest bezochte berichten

Plaatsing van handgrepen en knoppen

Plaatsing van handgrepen en knoppen

Nieuwe details zijn leuk en de montage net zo goed, maar het kan een beetje lastig zijn om het eens te worden over de plaatsing van de nieuwe fittingen. Het doel is vooral om het beslag zo te plaatsen dat het praktisch, maar ook netjes en uniform wordt. Of je nu een spiksplinternieuwe keuken hebt waar je voor het eerst gaten gaat boren voor het beslag of een bestaande keuken waar je knoppen en handgrepen wilt vervangen, in dit artikel vind je tips die de plaatsingsbeslissing makkelijker maken na! - En weet je wat, er is geen goed of fout!
Lees verder
Read more
Hoe u uw nieuwe deurklinken installeert

Hoe u uw nieuwe deurklinken installeert

Er is niet veel voor nodig om thuis een nieuw gevoel te creëren, het kan zelfs zo simpel zijn als het verwisselen van de handgrepen op de deuren dat een groot verschil maakt! Het kan echter een beetje lastig zijn om deurklinken te verwisselen als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, daarom hebben wij van Beslag Online een handleiding samengesteld die stap voor stap laat zien en uitlegt hoe eenvoudig het is om deurklinken te verwisselen.
Lees verder
Read more
Hoe nieuwe keukenhandgrepen te installeren

Hoe nieuwe keukenhandgrepen te installeren

Renoveer je keuken door kleine stappen te nemen; het vervangen van je keukenhandgrepen en knoppen is een van de eenvoudigste manieren om het gevoel van een geheel nieuwe keuken te krijgen. Bij Beslag Online hebben we 5 tips samengesteld om in gedachten te houden bij het veranderen van handgrepen!
Lees verder
Read more

Inspiratie, tips & handleidingen

Welkom op onze inspiratiepagina!
Hier adviseren wij u over de laatste trends, streven wij ernaar u een mix aan te bieden van de laatste trends, onderhoudsadviezen en handleidingen, hoe u bijvoorbeeld uw nieuwe krukken op de keukendeuren monteert en hoe u uw deurklinken verwisselt. Handgrepen, knoppen, haken en deurknoppen kunnen een groot verschil maken in uw huis of op uw meubels, en wij zijn hier om u inspiratie, begeleiding en ideeën te geven om uw kamers te transformeren.
Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken