Gidsen met slimme tips & Instashop | Beslagonline.nl

Inspiratie, tips en gidsen

Welkom op onze inspiratiepagina!

Hier delen we de laatste trends, verzorgingstips en gidsen om je te helpen je huis te transformeren. Of je nu nieuwe handgrepen op de keukenkastjes wilt monteren of deurklinken wilt vervangen, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Handgrepen, knoppen, haken en deurklinken kunnen echt een groot verschil maken in je huis of op je meubels. Wij zijn hier om je inspiratie, begeleiding en ideeën te geven die je helpen de ruimtes te creëren waar je van droomt.

Instashop

Laatste posts

Gepolijst, onbehandeld of geborsteld messing?

Gepolijst, onbehandeld of geborsteld messing?

Messing is een materiaal dat de laatste jaren steeds populairder is geworden en er zijn verschillende uitvoeringen binnen messing. Hier zullen we de verschillen uitleggen tussen gepolijst messing, onbehandeld messing en geborsteld messing, en waar u op moet letten bij de keuze van materiaal bij het kopen van messing handgrepen en messing knoppen.
Lees verder
Read more
Medicijnkastje & slimme opbergkastjes

Medicijnkastje & slimme opbergkastjes


Wat is het allerbelangrijkste in een huis? Voor velen van ons is het belangrijk dat het gezellig, vredig en harmonieus is. Maar ook veilig en zeker voor het hele gezin.

En hoe bereik je dat? Een goed georganiseerd huis waar alles zijn plaats heeft, is de sleutel tot een goede balans thuis. Laten we het voor jou gemakkelijk maken met goede en veilige opslagoplossingen die zowel tijd als energie besparen in het dagelijks leven. In ons assortiment vind je kastinrichting en medicijnkasten die je helpen om een georganiseerd en veilig huis te creëren.
Lees verder
Read more
Inspiratie voor een landelijke keuken

Inspiratie voor een landelijke keuken

Landelijke keukens hebben het vermogen om een ​​gevoel van warmte en nostalgie te creëren als je over de drempel stapt. We hebben onze beste tips en adviezen verzameld voor het creëren van een landelijke keuken met geselecteerde details, waardoor je een keuken krijgt waar je herinneringen aan kunt creëren.
Lees verder
Read more

Meest bezochte berichten

Plaatsing van handgrepen en knoppen

Plaatsing van handgrepen en knoppen

Nieuwe details zijn leuk en de montage net zo goed, maar het kan een beetje lastig zijn om het eens te worden over de plaatsing van de nieuwe fittingen. Het doel is vooral om het beslag zo te plaatsen dat het praktisch, maar ook netjes en uniform wordt. Of je nu een spiksplinternieuwe keuken hebt waar je voor het eerst gaten gaat boren voor het beslag of een bestaande keuken waar je knoppen en handgrepen wilt vervangen, in dit artikel vind je tips die de plaatsingsbeslissing makkelijker maken na! - En weet je wat, er is geen goed of fout!
Lees verder
Read more
Hoe u uw nieuwe deurklinken installeert

Hoe u uw nieuwe deurklinken installeert

Er is niet veel voor nodig om thuis een nieuw gevoel te creëren, het kan zelfs zo simpel zijn als het verwisselen van de handgrepen op de deuren dat een groot verschil maakt! Het kan echter een beetje lastig zijn om deurklinken te verwisselen als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, daarom hebben wij van Beslag Online een handleiding samengesteld die stap voor stap laat zien en uitlegt hoe eenvoudig het is om deurklinken te verwisselen.
Lees verder
Read more
Hoe nieuwe keukenhandgrepen te installeren

Hoe nieuwe keukenhandgrepen te installeren

Renoveer je keuken door kleine stappen te nemen; het vervangen van je keukenhandgrepen en knoppen is een van de eenvoudigste manieren om het gevoel van een geheel nieuwe keuken te krijgen. Bij Beslag Online hebben we 5 tips samengesteld om in gedachten te houden bij het veranderen van handgrepen!
Lees verder
Read more
Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken