Black Friday 2023 - Bekijk onze aanbiedingen | Beslagonline

BLACK WEEK 2023

Hier zullen we al onze promoties, aanbiedingen en kortingen updaten tijdens Black Week, Black Friday en Cyber Monday 2023.

Black Friday en Black Week op Beslagonline.nl

Denkt u erover om de keuken een update te geven met nieuwe handgrepen of de badkamer met stijlvolle details? Dan is het het juiste moment om een ​​beslissing te nemen. Tijdens Black Week en Black Friday bieden wij actieprijzen aan op ons gehele assortiment handgrepen, knoppen, haken, deurklinken, badkameraccessoires, verlichting en opbergers. Wil jij als eerste aanbiedingen en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen.

Beste Black Week-deals

Bij Beslagonline.nl kunt u met een gerust hart een detail voor de woning vinden dat opvalt in de markt.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday en Black Week lopen van 17 november tot en met 26 november 2023. Black Friday is een Amerikaans evenement dat de dag na Thanksgiving plaatsvindt, wat betekent dat Black Friday elk jaar op de vierde vrijdag van november valt. Hoewel Black Friday al meer dan 30 jaar bestaat, hebben wij in Nederland het concept pas in de jaren 2010 echt omarmd. Desondanks is de dag snel in populariteit gegroeid en jaar na jaar nieuwe records gevestigd. Tegenwoordig wordt de Black Week beschouwd als een van de grootste handelsdagen in Nederland.

 

Bereid je voor op Black Friday

Als klant van Beslag Online ontvangt u direct informatie wanneer wij onze Black Week-prijzen en andere voordelen bekendmaken waarvan wij beloven dat u deze leuk zult vinden.


Enkele voordelen van Beslag Online
✔ Gratis verzending boven €49
✔ 60 dagen open aankoop
✔ Wij verzenden dezelfde dag (voor 12:00 uur besteld)


Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken