Huisnummer & huisnummerbord naar de gevel | Beslagonline.nl

Huisnummer

Ontdek ons brede assortiment stijlvolle en functionele huisnummers en gevelcijfers die de uitstraling van je huis verbeteren. We bieden elegante huisnummers van bekende merken zoals Habo, bekend om hun kwalitatieve designoplossingen. Onze huisnummers zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium, wat zorgt voor langdurige duurzaamheid en weerbestendigheid. Habo heeft een uitgebreid assortiment huisnummers dat functionaliteit en stijl combineert. Hun assortiment omvat zowel moderne als klassieke stijlen, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden dat bij je gevel past. Populaire modellen zijn onder meer Habo Century, Habo Contemporary en Habo Home. Het kiezen van het juiste huisnummer kan echt de uitstraling van je huis verbeteren. Voor moderne gevels zijn huisnummers met strakke lijnen en minimalistisch ontwerp, zoals Habo Home, ideaal. Voor oudere huizen of huizen met klassieke architectuur is Habo Century perfect met zijn elegante en zachte vormen. Voor een landelijke uitstraling zijn huisnummers in messing ideaal, omdat ze een warme en traditionele sfeer creëren. Wat je stijl ook is, we garanderen dat onze huisnummers de uitstraling van je gevel verbeteren en je huis zichtbaarder en uitnodigender maken. Verken vandaag nog ons assortiment en vind de perfecte gevelcijfers voor jouw huis.
Lees verder
Lees minder
Filter
Filter
Model
Huisletter Huisnummer
Kleur/Materiaal
Messing Roestvrij Staal Zwart
Filter wissen
Toon producten

Huisnummer voor alle woningen

Welkom in onze categorie huisnummers, hier bieden wij een ruim assortiment stijlvolle en functionele huisnummers aan die de uitstraling van uw huisgevel versterken. Wij hebben huisnummers in klassieke stijl tot moderne gevelnummers die bij alle soorten gevels passen.

Waarom bij ons een huisnummer kopen?

Het kiezen van het juiste huisnummer is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van functie en zichtbaarheid. Wij bieden hoogwaardige huisnummers van bekende merken zoals Habo, bekend om hun duurzame en mooie designoplossingen. Onze huisnummers zijn gemaakt van materialen als roestvrij staal en aluminium, wat een lange levensduur en weerstand tegen de elementen garandeert.

Habo huisnummer - modellen & varianten

Habo biedt een ruim assortiment huisnummers die functionaliteit combineren met elegant design. Hun assortiment omvat zowel moderne als klassieke stijlen, waardoor je gemakkelijk iets kunt vinden dat bij je huis past. Hier zijn enkele populaire modellen:

  • Habo Century: Deze huisnummers zijn geïnspireerd op de eeuwwisseling en hebben een zachte vorm die een uitnodigende en idyllische stijl creëert. Perfect voor zowel oudere als nieuwere huizen die een klassiek tintje nodig hebben.
  • Habo Home: Met een moderne Scandinavische stijl en rechte lijnen geven deze huisnummers een warme en uitnodigende sfeer. De verborgen installatie geeft een extra stijlvolle gevel.
  • Habo Contemporary: Het huisnummer van Contemporary is gemaakt van lasergesneden aluminium en valt op door een uitgesproken en expressief karakter. Het ontwerp helpt de moderne sfeer rond nieuwe gebouwen, woningen en plekken te versterken.


Kies het juiste huisnummer voor de stijl van uw gevel

Het kiezen van het juiste huisnummer kan een groot verschil maken voor de uitstraling van uw woning. Hier zijn enkele stijlen om te overwegen:

  • Moderne stijl: Heeft u een moderne gevel, kies dan voor huisnummers met strakke lijnen en minimalistisch design, zoals Habo Home of Eigentijds.
  • Klassieke stijl: Voor oudere huizen of huizen met klassieke architectuur is Habo Century met zijn elegante en zachte vormen een uitstekende keuze.
  • Rustieke stijl: Voor een landelijke uitstraling kies je voor huisnummers in materialen als messing, dat geeft een warme en traditionele uitstraling.


Welke stijl u ook kiest, wij garanderen dat onze huisnummers de uitstraling van uw gevel versterken en uw woning zichtbaarder en uitnodigender maken. Ontdek vandaag nog ons assortiment en vind de perfecte gevelfiguren voor jouw woning.


Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken