Handgreep Shelter - Zwart | Beslagonline.nl
Vonsild

Handgreep Shelter - Zwart

Meer ontwerpen
Handgreep Shelter - Eiken/bilder/artiklar/liten/htg-shelter-ek_S.jpg?m=1681368478
Handgreep Shelter - Onbehandeld Eiken/bilder/artiklar/liten/373343-11-V_S.jpg?m=1705316220
Handgreep Shelter - Walnoot/bilder/artiklar/liten/htg-shelter-valnot_S.jpg?m=1681364977
11.65 - €22.36
Kies
32mm 160mm 320mm

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:

Koop samen met

Beschrijving
Shelter is een prachtig houten handvat met zachte vormen en een uitstekend design. De elegante afwerking ligt goed in de hand en past goed in de keuken en badkamer. Shelter is een houten handvat dat is gemaakt van asgebeitst materiaal om het een gladde zwarte afwerking te geven.

Shelter is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: zwart, eiken en walnoot. Het handvat is verkrijgbaar in drie lengtes, met C/C-afmetingen van 32 mm, 160 mm en 320 mm.
Afmetingen & montage
Item nr: htg-shelter-svart
C/C (Boormaat): 160 mm, 32 mm, 320 mm
Voet meting: 180x14 mm, 340x14 mm, 52x14 mm
Lengte: 190 mm, 350 mm, 63 mm
Breedte: 24 mm
Diepte: 20 mm
Materiaal: Hout
Prestatie: Zwart
Model: Handgreep
Stijl: Klassiek, Modern
Schroefen inbegrepen: Ja, Ja, geschikt voor luik 16-19mm
Merk: Vonsild

Installatie van handgrepen
Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
    

De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
Meer info & verzorgingsadvies

Meer informatie
De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.

Merk - Vonsild
Vonsild is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van details in hout. Het bedrijf is al tientallen jaren op de markt. Ze ontwerpen zowel traditioneel als modern beslag zoals knoppen en handgrepen. Het bedrijf werkt samen met een aantal bekende internationale ontwerpers en diverse designbedrijven uit Scandinavië maar ook uit andere delen van de wereld. Enkele ontwerpers waar Vonsild mee samenwerkt zijn bijvoorbeeld; Adam Laws uit Australië, Hans Sandgren Jakobsen uit Denemarken, VE2 en Says Who. Door een brede samenwerking wereldwijd zijn ze erin geslaagd om een uniek assortiment houten producten te creëren.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken