Handgreep Crossing - Eiken/Zwart | Beslagonline.nl
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart in de groep Handgreep / Kleur/Materiaal / Hout bij Beslag Online (htg-crossing-ek-svart)
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Handgreep Crossing - Eiken/Zwart
Furnipart

Handgreep Crossing - Eiken/Zwart

Meer ontwerpen
Handgreep Crossing - Zwart/Zwart/bilder/artiklar/liten/htg-crossing-svart-svart_S.jpg?m=1670493982
21.59 - €28.22
MONTAGEGIDS
Kies
160mm 320mm

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • De houten handgreep Crossing is een moderne handgreep van Furnipart. Handle Crossing heeft een trendy uitstraling waar hout en metaal elkaar ontmoeten. Het deel dat je aanraakt is gemaakt van hout, wat zorgt voor warmte en een aangenaam gevoel. De voeten zijn gemaakt van metaal en een spannende mix van materialen die perfect bij elkaar passen. Handgreep Kruiswerk net zo goed als keukengrepen, kleerkasten en ladekasten.

   De greep op de handgreep is van hout , en het materiaal dat is gebruikt om het handvat te produceren, is afkomstig uit verantwoorde bosbouw die rekening houdt met het milieu en de mens.

   Hout is een levend materiaal dat kan verschillen in kleur en textuur aangezien alle bomen uniek zijn, zo ook elk product van de boom. Je kunt de structuur en aders daarom nooit precies identiek vinden aan een andere knop, waardoor elk product uniek is. Uitvoering en nerven kunnen daarom iets verschillen in kleur.

   Match met Knob T Crossing voor een uniforme uitstraling door het hele huis.

  • Afmetingen & montage
  • Item nr: htg-crossing-ek-svart
   Lengte: 168 mm, 328 mm
   Breedte: 11 mm
   Diepte: 39 mm
   Materiaal: Hout, Metaal
   Prestatie: Zwart
   Model: Handgreep
   Stijl: Klassiek, Modern
   Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
   Merk: Furnipart

   Installatie van handgrepen
   Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
       

   De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie
   De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

   Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.

   Merk - Furnipart
   Furnipart is een designbedrijf uit Denemarken dat is opgericht in 1977. Het bedrijf is meer dan alleen Scandinavisch design, ze werken samen met zowel Deense als internationale ontwerpers om meer mensen te bereiken en hun doelgroep te verbreden. Hun visie is om de eerste te zijn met het creëren van nieuwe trends in de markt. Furnipart is een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en kwaliteit en producten maakt die lang meegaan, wat u zowel kunt zien als voelen wanneer u in contact komt met hun producten.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken