Handgreep Manor - Mat Zwart | Beslagonline.nl
Furnipart

Handgreep Manor - Mat Zwart

Meer ontwerpen
Handgreep Manor - Antiek Messing/bilder/artiklar/liten/htg-manor-antik_S.jpg?m=1655214688
Handgreep Manor - Goud/bilder/artiklar/liten/Htg-manor-guld_S.jpg?m=1655212978
23.20 - €29.83
Kies
128mm 192mm

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:

Koop samen met

20
Knop Manor Round - Mat Zwart
Knop Manor Round - Mat Zwart
Knop Manor Round - Mat Zwart
Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
€11.68 €14.60
Beschrijving
Handgreep Manor in matzwart is verkrijgbaar in twee lengtes, C/C-afmetingen 128 mm en 192 mm. Het handvat heeft een oppervlak dat lijkt op een ruitpatroon. Naast een uitzonderlijk goede grip heeft de handgreep ook een exclusieve uitstraling die wordt benadrukt door de rijkdom aan details.
Ontwerp: Furnipart.

Het zijn de details die het handvat weghalen van het industriële en het handvat opnemen in een verhaal van iets meer verfijnd en verwerkt.

Handle Manor is ontworpen door Jakob Kamper uit Denemarken. Hij creëert zijn patronen vanuit het idee dat de vormentaal moet leven, indruk moet maken en moet kunnen passen in zowel het heden als de toekomst. De strakke lijnen van de handgreep passen net zo goed in een klassiek interieur als in een modern interieur.
Afmetingen & montage
Item nr: htg-manor-svart
C/C (Boormaat): 128 mm, 192 mm
Voet meting: 10 mm
Lengte: 182 mm, 246 mm
Breedte: 14 mm
Diepte: 39 mm
Materiaal: Zink
Prestatie: Mat Zwart
Model: Handgreep
Stijl: Modern
Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
Merk: Furnipart

Installatie van handgrepen
Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
    

De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Furnipart
Furnipart is een designbedrijf uit Denemarken dat is opgericht in 1977. Het bedrijf is meer dan alleen Scandinavisch design, ze werken samen met zowel Deense als internationale ontwerpers om meer mensen te bereiken en hun doelgroep te verbreden. Hun visie is om de eerste te zijn met het creëren van nieuwe trends in de markt. Furnipart is een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en kwaliteit en producten maakt die lang meegaan, wat u zowel kunt zien als voelen wanneer u in contact komt met hun producten.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken