Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Low - Donkergrijs | Beslagonl
IMA

Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Low - Donkergrijs

97.36 - €133.76
Kies
400 (350mm) 800 (750mm)

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
Beschrijving
Cube Basic Low is een slim afvalsysteem dat ook in lage lades past, waardoor je de volledige ruimte in de lade benut! De inzetstukken passen in kastbreedtes, 400, 600 en 800 millimeter. Perfect voor naast het gootsteenkastje in de onderste lades. De emmers zijn 200 mm hoog en zijn alleen verkrijgbaar in donkergrijs.

Afvalsysteem 400 - bestaat uit twee emmers van elk 8 liter, een deksel en een scheidingswand. In totaal 16 liter.

Afvalsysteem 600 - bestaat uit drie emmers van elk 8 liter. Een container van 2,8 liter, een verdeler en een deksel.

Afvalsysteem 800 - bestaat uit vier emmers van elk 8 liter. Twee containers van 2,8 liter, een tussenschot en een deksel.

Voer gerust uit met meer tussenschotten naar behoefte. Het product wordt met dubbelzijdig plakband of schroeven aan de onderkant van de doos bevestigd.

De bakjes zijn ook te gebruiken als praktische opberger voor bijvoorbeeld toiletpapierrollen, afwasmiddel, afwastabletten, of boodschappentassen. De emmers kunnen eenvoudig worden opgetild om schoon te maken met behulp van de handgreep. Houd er rekening mee dat deksels nooit op voedselresten mogen worden gebruikt, omdat dit het bederf versnelt en slechte geuren veroorzaakt.
Afmetingen & montage
Item nr: for-cube-basic-low-gra
Breedte: 355 mm, 755 mm
Diepte: 400 mm
Hoogte: 210 mm
Prestatie: Donker grijs
Model: Inbouwprullenbakken
Stijl: Modern
Merk: IMA
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - IMA
IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken