Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs | Beslagonline.n
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs in de groep Opslag / Alle Opslag / Afvalbakken Keuken bij Beslag Online (for-trend-eco-morkgra)
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs
IMA

Inbouw Afvalemmer - Trend Eco - Donkergrijs

149 - €189
MONTAGEGIDS
Kies
400 (350mm) 600 (550mm) 800 (750mm)
 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • Trend Eco is een stijlvol, schoon en slim afvalsysteem met veel extra bakken en opbergruimte. Het afvalsysteem is verkrijgbaar in drie verschillende maten zodat u het systeem kunt vinden dat bij u past. En in twee uitvoeringen, donkergrijs en wit.

   Het kleinste afvalsysteem 400 - bestaat uit een voedselafvalemmer met een inhoud van 13 l, past in alle verschillende voedselafvalzakken, omdat het heeft een slimme bevestiging aan de rand van de bak. Dit vergemakkelijkt plaatsing en stabiliteit in de zak wanneer deze gevuld is met afval en een gewone afvalemmer met een inhoud van 13 l. Een verdeler en een deksel zijn inbegrepen.

   Afvalsysteem 600 - bestaat uit een voedselafvalemmer met een inhoud van 13 l, het past op alle verschillende voedselafvalzakken, omdat het een slimme bevestiging heeft aan de rand van de emmer. Dit vergemakkelijkt plaatsing en stabiliteit in de zak wanneer deze gevuld is met afval. Daarbij hoort ook een standaard afvalbak van 13 l en een grotere afvalbak van 18,5 l. Een slim kompresdeksel dat het sorteren van plastic vergemakkelijkt, wordt ook meegeleverd, het deksel helpt het plastic in de container te blijven. Twee verdelers zijn inbegrepen.

   Afvalsysteem 800, het grootste - bestaat uit een voedselafvalemmer met een inhoud van 13 l, het past op alle verschillende voedselafvalzakken, omdat het een slimme bevestiging heeft aan de rand van de emmer. Dit vergemakkelijkt plaatsing en stabiliteit in de zak wanneer deze gevuld is met afval. Dit omvat ook twee standaard afvalemmers met een inhoud van 13 l en een grotere afvalbak met een inhoud van 18,5 l. Een kleine container van 2,8 l is inbegrepen, perfect voor het sorteren van batterijen of het opbergen van vaatwastabletten. Een slimme kompresdeksel die het sorteren van plastic vergemakkelijkt, wordt ook meegeleverd, het deksel helpt het plastic in de container te blijven. Twee tussenschotten zijn inbegrepen.

   De afvalsystemen passen in dozen van 400 mm, 600 mm en 800 mm breed. Vul gerust aan met extra verdelers of deksels. Het product wordt bevestigd met dubbelzijdig plakband en schroeven aan de voorkant van de doos voor een stabiele inzet.

   Trend Eco is een flexibele inzet, het afvalsysteem past op verschillende soorten lades en keukens met 400 , 600 of 800 millimeter breed.

   Bij deze drie afvalsystemen hoort ook de Hero voedselafvalbak, een unieke container voor zakken biologisch voedselafval. Het luchtige ontwerp ventileert de tas en minimaliseert vocht en nare geurtjes. De containers zijn voorzien van inklapbare handgrepen, waardoor het gemakkelijk op te tillen en mee te nemen is. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften op het gebied van bronsortering, deze combinatie is geschikt voor u die het sorteren van uw afval gemakkelijk wilt maken.

   De containers kunnen ook worden gebruikt als praktische opslag voor bijvoorbeeld toilet papierrollen, schoonmaakmiddelen of boodschappentassen. Ze zijn gemakkelijk op te tillen om schoon te maken. Houd er rekening mee dat er nooit deksels op de voedselafvalemmer mogen worden gebruikt, omdat dit het bederf versnelt en leidt tot een slechte geur.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: for-trend-eco-morkgra
   Inbedding Diepte: 300 mm
   Ingezette Diepte: 404 mm
   Uitsparing Diameter: 350 mm, 550 mm, 750 mm
   Model: Inbouwprullenbakken
   Stijl: Modern
   Merk: IMA
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - IMA
   IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken