Inbouw Afvalemmer - Cube Compact Eco - Donkergrijs | Beslago
IMA

Inbouw Afvalemmer - Cube Compact Eco - Donkergrijs

139.60 - €191.20
Kies
600 (550mm) 800 (750mm)

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
Beschrijving
Cube compact eco is een stijlvol en slim afvalsysteem met diverse verschillende containers voor afval en opslag. Het afvoersysteem is verkrijgbaar in twee verschillende maten, 600 en 800 millimeter en is ontworpen voor lades met een diepte van 400 mm, of als er obstakels zijn met afvoerbuizen en dergelijke.

Afvoersysteem 600 past kastbreedtes van 550 mm en bestaat uit een voedselrestemmer van 18,5 liter en twee emmers van 13 liter. Er wordt een deksel meegeleverd.

Afvalsysteem 800 past op kastbreedtes van 750 mm en bestaat uit een afvalemmer van 18,5 liter, twee emmers van 13 liter en een emmer van 18,5 liter. Er wordt een deksel meegeleverd.

De voedselrestcontainer is een unieke container die geschikt is voor zakken met biologisch voedselafval. Het luchtige ontwerp ventileert de tas en minimaliseert vocht en nare geurtjes. De containers zijn voorzien van inklapbare handgrepen, waardoor ze gemakkelijk op te tillen en mee te nemen zijn. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften op het gebied van bronsortering, deze combinatie is geschikt voor u die het sorteren van uw afval gemakkelijk wilt maken.

De containers kunnen ook worden gebruikt als praktische opslag voor bijvoorbeeld toilet papierrollen, schoonmaakmiddelen of boodschappentassen. Ze zijn gemakkelijk op te tillen om schoon te maken. Merk op dat er nooit deksels op de voedselafvalemmer mogen worden gebruikt, omdat dit het bederf versnelt en tot een slechte geur leidt.
Afmetingen & montage
Item nr: for-cube-compact-gra
Breedte: 490 mm, 718 mm
Diepte: 354 mm
Hoogte: 295 mm, 310 mm
Model: Inbouwprullenbakken
Stijl: Modern
Merk: IMA
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - IMA
IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken