Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs | Besla
Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs in de groep Opslag / Alle Opslag / Afvalbakken Keuken bij Beslag Online (for-trend-highside-eco)
Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs
IMA

Inbouw Afvalemmer - Trend Highside Eco - Donkergrijs

147.20 - €182.60
MONTAGEGIDS
Kies
600 (550mm) 800 (750mm)
 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • Trend Highside Eco is een modern en flexibel afvalsysteem dat is ontwikkeld en ontworpen voor grotere dozen. Het afvalsysteem is verkrijgbaar in een mooie, stijlvolle en moderne donkergrijze kleur en in drie verschillende maten zodat er altijd wel iets tussen zit dat bij jou en je lades past. Past op Blum Legra F-box en Grass Vionaro box H249 maar ook op houten boxen.

   Afvalsysteem 400 - past op boxen met een breedte van 350 millimeter en bestaat uit een afvalbak van 13 liter en een afvalbak ontworpen voor biologisch voedselafval met een inhoud van 13 liter. Er wordt een deksel en een tussenschot meegeleverd.

   Afvalsysteem 600 - past op lades met een breedte van 550 millimeter en bestaat uit drie bakken. Een afvalbak met een inhoud van 13 liter en een voedselafvalbak ontworpen voor biologisch voedselafval met een inhoud van 13 liter, maar ook een grotere bak met een inhoud van 18,5 liter. Een compressordeksel en twee tussenschotten worden meegeleverd.

   Afvalsysteem 800 - past op lades met een breedte van 750 millimeter en bestaat uit vijf bakken. Twee afvalbakken met elk een inhoud van 13 liter en een voedselafvalbak ontworpen voor biologisch voedselafval met een inhoud van 13 liter. Een grotere bak van 18,5 liter en een kleinere bak van 2,8 liter, perfect voor vaatwastabletten of het sorteren van bijvoorbeeld accu. Een compressordeksel en twee verdelers zijn inbegrepen.

   Het kompresdeksel is ontworpen voor het eenvoudig sorteren van plastic, het deksel helpt het plastic in de container te blijven in plaats van omhoog en naar buiten te worden geduwd.

   De voedselrestemmer is een unieke container voor zakken biologisch voedselafval. Het luchtige ontwerp ventileert de tas en minimaliseert vocht en nare geurtjes. De containers zijn voorzien van inklapbare handgrepen, waardoor ze gemakkelijk op te tillen en mee te nemen zijn. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften op het gebied van bronsortering, deze combinatie is geschikt voor u die het sorteren van uw afval gemakkelijk wilt maken.

   De containers kunnen ook worden gebruikt als praktische opslag voor bijvoorbeeld toilet papierrollen, schoonmaakmiddelen of boodschappentassen. Ze zijn gemakkelijk op te tillen om schoon te maken. Merk op dat er nooit deksels op de voedselrestemmer mogen worden gebruikt, omdat dit het bederf versnelt en leidt tot een stank. 

   De afvalemmers zijn allemaal uitgerust met slimme groeven zodat u uw afval gemakkelijk kunt bevestigen tassen, ongeacht de grootte. waardoor ze gemakkelijk op te tillen en mee te nemen zijn. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften op het gebied van bronsortering, deze combinatie is geschikt voor u die het sorteren van uw afval gemakkelijk wilt maken.

   De afvalemmers zijn allemaal voorzien van slimme groeven zodat je je afvalzakken, ongeacht het formaat, eenvoudig kunt bevestigen.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: for-trend-highside-eco
   Breedte: 550 mm, 750 mm
   Diepte: 404 mm
   Hoogte: 300 mm
   Model: Inbouwprullenbakken
   Stijl: Modern
   Merk: IMA
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - IMA
   IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken