Leveringsvoorwaarden | Beslagonline.nl
Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken

Leveringsvoorwaarden  

Beslag Online biedt een aantal verschillende verzendopties. Hieronder vermelden we de verzendmethoden met prijs, verwachte levertijd en links naar gedetailleerde voorwaarden bij elke expediteur. Om de beste verpakkingsoplossing en snelle leveringen te bieden, kan uw bestelling in twee of meer pakketten worden verzonden. Dit staat dan vermeld in de trackinglink die je ontvangt in je afleverbevestiging. U kunt uw zendingen altijd volgen via de website van de verlader. Dit geldt ook voor bestellingen waarbij onderdelen van de bestelling niet op voorraad zijn en besteld moeten worden bij de leverancier, u krijgt dan meerdere leveringen. De levertijd is gebaseerd op de producten die u heeft besteld, in onze webshop wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Tenzij anders vermeld geldt de levertijd.

Ophalen bij agenten

Als je een pakket ophaalt bij een vertegenwoordiger, heb je een geldig legitimatiebewijs nodig, evenals het nummer dat je hebt ontvangen in je e-mail of sms-bericht. Het pakket ligt 14 dagen bij de agent of in de winkel, bij niet tijdig ophalen gaat het pakket retour naar ons magazijn. Wij behouden ons het recht voor om verzend- en administratiekosten in rekening te brengen als het pakket niet wordt opgehaald, lees meer over onze algemene voorwaarden.

Onze levertijden en prijzen

De bij de respectievelijke transportbedrijven opgegeven levertijden gelden vanaf ontvangst en registratie van uw bestelling (wij verwerken uw bestelling de eerste werkdag na uw bestelling). We hebben altijd gratis verzending vanaf €49.

 

Schenker


Prijs:
€5,60 (gratis verzending vanaf €49)

Levertijd: Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd


Budbee Box


Prijs:
€4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Levertijd: Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat


Budbee Home Delivery


Prijs:
€6,90

Levertijd: Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd


Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.