Yes Beslag Online | Beslagonline.nl

Wil je dat we je foto delen? #YESBESLAGONLINE

We zien onze producten graag in het echt en op social media. Daarom kunnen we een verzoek sturen om door jou op Instagram geplaatste foto's te delen in onze kanalen. Kanalen zoals Instagram, onze websites en onze nieuwsbrieven.

Door #yesbeslagonline op je foto te reageren nadat Beslag Online een verzoek op Instagram heeft gestuurd, ga je akkoord met het volgende:

U verleent Beslag Online (org.nr 559023-4430), een niet-exclusieve, royaltyvrije, wereldwijde licentie voor het gebruik van afbeeldingen/posts, hierna "foto's" genoemd, die u op verzoek hebt getagd of beantwoord met #yesbeslagonline, in onze marketing en/of onze advertenties, inclusief in de galerij op de Website, nieuwsbrieven, e-mails en andere klantcommunicatie en andere marketingdoeleinden.

U verklaart en garandeert dat u de rechten op het door u ingediende materiaal bezit of beheert en dat u toestemming hebt van alle personen die op de foto's verschijnen. Bovendien verklaart u dat u een individu bent (d.w.z. geen bedrijf), dat u ten minste 18 jaar oud bent of ouderlijke toestemming hebt, en dat het gebruik van uw foto's door Beslag Online geen inbreuk vormt op rechten van derden of enige wet.

Hierbij vrijwaart u Beslag Online van alle verplichtingen om u te betalen voor het gebruik van uw foto's en vrijwaart u Beslag Online en alle personen die namens Beslag Online optreden van alle claims (inclusief claims van derden), aansprakelijkheden, ongeacht de aard, in verband met het gebruik van de afbeeldingen zoals hierboven beschreven.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@beslagonline.comKies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken