Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs | Beslagon
20
Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs in de groep Opslag / Alle Opslag / Afvalbakken Keuken bij Beslag Online (210001315E)
Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs
IMA

Inbouw Afvalemmer - Select Base Eco - Donkergrijs

€163.50 / €130.80
MONTAGEGIDS
 
In winkelwagen
 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • Select Base Eco is een stijlvol en eenvoudig afvalsysteem in een stijlvol donkergrijs design. Het afvalsysteem is ontworpen om in de bodem van een kast te worden gemonteerd met een pootstandaard, die een stabiele constructie heeft die volledige uitschuifbaarheid en dempingsrails mogelijk maakt, wat bijdraagt ​​aan een zachte sluiting.

   Select Base Eco omvat een afvalbak met een inhoud van 13 l, evenals een container voor biologisch voedselafval met een inhoud van 13 l, een verdeler en een deksel.

   De voedselafvalcontainer Hero is een unieke container voor zakken met organisch voedselafval, het luchtige ontwerp ventileert de zak en minimaliseert vocht en geur.

   De containers zijn uitgerust met inklapbare handgrepen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgetild en meegenomen. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften op het gebied van bronsortering, deze combinatie is geschikt voor jou die het sorteren van je afval gemakkelijk wilt maken.

   De containers zijn ook te gebruiken als praktische opberger voor bijvoorbeeld rollen toiletpapier, schoonmaakmiddelen of boodschappentassen. Ze zijn gemakkelijk op te tillen om schoon te maken. Merk op dat er nooit deksels op de voedselafvalemmer mogen worden gebruikt, omdat dit het bederf versnelt en tot een slechte geur leidt.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 210001315E
   Breedte: 340 mm
   Diepte: 420 mm
   Hoogte: 340 mm
   Model: Inbouwprullenbakken
   Stijl: Modern
   Merk: IMA
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - IMA
   IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken