100% Prijsgarantie op het gehele assortiment | Beslagonline
Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken


100% Prijs Garantie

Beslag Online biedt al enkele jaren fantastische interieurdetails van hoge kwaliteit en goede en snelle service. Ons doel is en blijft om u als klant een goede en aantrekkelijke ervaring te bieden waarbij we een hoog niveau van klanttevredenheid willen handhaven. Als stap om het nog beter voor u als klant te maken, hebben we een 100% prijsgarantie ingevoerd op ons volledige assortiment. We willen dat u als klant het gevoel heeft dat u de producten tegen de juiste prijs heeft gekocht.

Mocht u onze producten ergens anders tegen een lagere prijs vinden, dan zullen wij die prijs evenaren.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een goedgekeurde prijsgarantie:

   • Wij bieden u 100% prijsovereenkomst met andere geautoriseerde wederverkopers die dezelfde producten als Beslag Online verkopen in Scandinavië en Europa. De te vergelijken prijs moet een gelijkwaardig verzendalternatief en eventuele kosten voor de orderverwerking bevatten.

   • Om de prijsgarantie goedgekeurd te krijgen, moeten we er zeker van zijn dat het product echt, nieuw en in precies dezelfde vormgeving (materiaal, grootte, etc.) moet zijn. Wij behouden ons het recht voor om het recht op een prijsgarantie te weigeren als de vergeleken prijs onredelijk afwijkt van de normen in de branche. Kortingen van meer dan 25% ten opzichte van de normale prijslijst kunnen als abnormaal worden beschouwd.

   • Goedgekeurde documentatie voor prijsvergelijking kan een offertedocumentatie, een directe link naar de website van een andere retailer of een originele e-mail zijn waarin de prijs of aanbieding duidelijk wordt vermeld.

   • Houd er rekening mee dat u contact met ons moet opnemen voordat u uw aankoop doet. Onze prijsgarantie is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.

 

Heeft u hulp nodig bij een mogelijke prijsvergelijking?

Neem dan contact met ons op!
Stuur een e-mail naar info@beslagonline.com en wij zullen u helpen met uw zaak.