Inbouw Afvalemmer - Cube Basic - Donkergrijs | Beslagonline
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs in de groep Opslag / Alle Opslag / Afvalbakken Keuken bij Beslag Online (for-cube-basic-eco-gra)
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs
IMA

Inbouw Afvalemmer - Cube Basic Eco - Donkergrijs

127.20 - €174.50
MONTAGEGIDS
Kies
400 (350mm) 600 (550mm) 800 (750mm)
 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • Cube Basic Eco is een praktisch en stijlvol afvalsysteem met veel extra bakken en opbergmogelijkheden. Het afvalsysteem is verkrijgbaar in drie verschillende maten, 400, 600 en 800 millimeter en in een trendy donkergrijs design. Dit is een instapmodel voor bronsortering, past op alle ladetypes met een ladediepte van 450 millimeter.

   Afvalsysteem 400 bestaat uit een afvalbak van 13 liter, een voedselrestbak van 13 liter, een deksel en een verdeler.

   Afvalsysteem 600 bestaat uit een afvalbak van 13 liter en een afvalbak van inhoud 18 liter. Een voedselafvalemmer met een inhoud van 13 liter, hij past in alle verschillende voedselafvalzakken, omdat hij een slimme bevestiging aan de rand van de emmer heeft. Dit vergemakkelijkt plaatsing en stabiliteit in de zak wanneer deze gevuld is met afval en een gewone afvalemmer met een inhoud van 13 l. Twee verdelers en een kompresdeksel zijn inbegrepen.

   Afvalsysteem 800 bestaat uit twee afvalbakken van 13 liter en een afvalbak van 18 liter. Een voedselafvalemmer met een inhoud van 13 liter, hij past in alle verschillende voedselafvalzakken, omdat hij een slimme bevestiging aan de rand van de emmer heeft. Dit vergemakkelijkt plaatsing en stabiliteit in de zak wanneer deze gevuld is met afval en een gewone afvalemmer met een inhoud van 13 l. Twee verdelers en een kompresdeksel worden meegeleverd.

   Het kompresdeksel is een slimme oplossing voor het sorteren van plastic, zodat het plastic niet omhoog gaat maar in de container blijft.

   Tot de afvalsystemen behoort onder meer de Hero voedselafvalbak, een unieke container voor zakken biologisch voedselafval. Het luchtige ontwerp ventileert de tas en minimaliseert vocht en nare geurtjes. De containers zijn voorzien van inklapbare handgrepen, waardoor ze gemakkelijk op te tillen en mee te nemen zijn. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften op het gebied van bronsortering, deze combinatie is geschikt voor u die het sorteren van uw afval gemakkelijk wilt maken.

   De containers kunnen ook worden gebruikt als praktische opslag van bijvoorbeeld toilet papierrollen, wasmiddelen of boodschappentassen. Ze zijn gemakkelijk op te tillen om schoon te maken. Houd er rekening mee dat er nooit deksels op de voedselafvalemmer mogen worden gebruikt, omdat dit het bederf versnelt en leidt tot een slechte geur.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: for-cube-basic-eco-gra
   Lengte: 404 mm
   Breedte: 350 mm, 555 mm, 755 mm
   Diepte: 310 mm, 400 mm
   Hoogte: 305 mm
   Materiaal: 85% gerecycled plastic
   Prestatie: Donker grijs
   Model: Inbouwprullenbakken
   Stijl: Klassiek, Modern
   Merk: IMA
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - IMA
   IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken