Lademat L-550 - Antracietgrijs | Beslagonline.nl
IMA

Lademat L-550 - Antracietgrijs

Meer ontwerpen
Lademat L-500 - Antracietgrijs/bilder/artiklar/liten/filtmatta_500_antracit_S.jpg?m=1597928781
15.92 - €21.04
Kies
600mm (525mm) 800mm (725mm)

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
Beschrijving
Lademat voor Legrabox en Vionaro lades. Met een lademat krijg je een extra gevoel van luxe in de keukenlades. De lademat dempt effectief geluid en geluid, waardoor je pannen en dergelijke gemakkelijk geruisloos neerzet. De lademat voorkomt ook dat kleine dingen verschuiven als je je lades opent en sluit. Met een matje bescherm je zowel de ladebodem als wat je in de lades bewaart. De lademat is gemaakt van 100% polyester en kan dus gemakkelijk gewassen worden.
Afmetingen & montage
Item nr: filtmatta_550_antracitgra
Lengte: 523 mm
Breedte: 525 mm, 725 mm
Diepte: 3 mm
Hoogte: 3 mm
Prestatie: Antraciet Grijs
Model: Ladematten/Vilten matten
Merk: IMA

Bouw de binnenkant van je lade
Kies verschillende onderdelen van Flex Basic-inzetstukken en besteklades om aan je opbergbehoeften te voldoen.1. Meet de diepte en breedte van je lade om eenvoudig de afmetingen te bepalen die je nodig hebt voor je inzetstukken en wat past in je laden.
2. Bepaal wat je wilt voor de inhoud in je laden.
3. Vul het bestek en de lade-inzetstukken aan met lade-matten die de lade beschermen tegen slijtage en een luxe gevoel geven.

In laden met een breedte van 400mm is er ruimte voor: 1 besteklade 
In laden met een breedte van 600mm is er ruimte voor: 1 besteklade + 1 accessoire (specerij-inzetstuk, mesinzetstuk of folie-inzetstuk)
In laden met een breedte van 800mm is er ruimte voor: 1 besteklade + 2 accessoires (specerij-inzetstuk, mesinzetstuk of folie-inzetstuk)
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - IMA
IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken