Toniton Hide Handgreep - 40mm - Groen | Beslagonline.nl
15
Toniton x Beslag Design

Toniton Hide Handgreep - 40mm - Groen

€6.80 / €5.78
 
Koop nu

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Koop samen met

Beschrijving
Profielgreep Hide van Toniton x Beslag Design. Hide is subtiel zichtbaar en geschilderd in Toniton's geselecteerde kleuren. Geef je bestaande fronten een mooi kleuraccent met groene handgrepen. Hide is verkrijgbaar in twee verschillende C/C-afmetingen, 40 mm en 120 mm. De C/C-maat is de afstand tussen de schroefgaten. De handgreep past net zo goed op de keukendeurtjes als op een ladekast in de woonkamer.

Veel mensen vinden het moeilijk om kleuren te kiezen en af ​​te stemmen op hun huis. Daarom hebben Tekla Severin en haar team bij Toniton jarenlang onderzoek gedaan en getest om de perfecte kleuren te vinden. Het resultaat is een paar geselecteerde kleuren die bij elkaar passen, ongeacht hoe ze worden gecombineerd. De geselecteerde kleuren worden gebruikt in het ontwerp van alle producten van Toniton. Dit betekent dat hun handgrepen en knoppen perfect passen bij Toniton's muurverven, tegels, keuken-, badkamermeubels en accessoires.

Toniton Colors bestaat uit zes paletten - Blauw, Crème, Perzik, Grijs, Groen en Geel.
Afmetingen & montage
Item nr: 401065-11
C/C (Boormaat): 25 mm
Lengte: 40 mm
Breedte: 18 mm
Diepte: 42 mm
Hoogte: 18 mm
Prestatie: Groente
Model: Greeplijsten
Schroefen inbegrepen: Ja
Andere informatie: Geschikt voor ladedikte 16-19mm
Merk: Toniton x Beslag Design

Installatie van profielgrepen
Monteer de profielgreep met de bijgeleverde schroeven vanaf de binnenkant van de gewenste lade, deur of meubel.

    

De profielgrepen worden aan de binnenkant van de deur of lade gemonteerd. Tip - Boor voor voordat u de handgreep monteert. Vergeet niet om de schroef ten opzichte van de deur te meten, de schroeven en gaten mogen niet door de deur gaan.

Inclusief houtschroeven.
Installatie van handgrepen
Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
    

De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Toniton x Beslag Design
Hier vindt u een uniek assortiment handgrepen en knoppen van Toniton x Beslag Design. Toniton en Beslag Design hebben samen handgrepen en knoppen geproduceerd in een tijdloos design. Veel mensen vinden het moeilijk om kleuren voor hun huis te kiezen en bij elkaar te passen. Daarom hebben Tekla Severin en haar team bij Toniton jarenlang onderzoek gedaan en getest om de perfecte kleuren te vinden. Het resultaat is een select aantal kleuren die bij elkaar passen, ongeacht hoe ze worden gecombineerd.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken