Handgreep Elan - Geborsteld Messing | Beslagonline.nl
Furnipart

Handgreep Elan - Geborsteld Messing

Meer ontwerpen
Handgreep Elan - Geborsteld Zwart/bilder/artiklar/liten/htg-elan-borstad.svart_S.jpg?m=1654678763
Handgreep Elan - RVS Afwerking/bilder/artiklar/liten/htg-elan-rostfritt.look_S.jpg?m=1654611268
9.95 - €67.15
Kies Lengte
50mm 200mm 1200mm

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:

Koop samen met

Beschrijving
Elan is een moderne profielsteel die verkrijgbaar is in drie flatterende lengtes: 50 mm, 200 mm en 1200 mm. Het geborstelde oppervlak geeft een rustiek en industrieel gevoel dat karakter creëert. Past perfect in de slaapkamer op kastdeuren en in een keuken met hoge kasten.

De handgreep wordt als gewone handgreep aan de voorzijde van de deur of lade gemonteerd met de bijgeleverde schroeven, Elan heeft c/c afmetingen 32 mm, 160 mm en 1088 mm. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen, RVS look, geborsteld zwart en geborsteld messing.
Afmetingen & montage
Item nr: htg-elan-massing
C/C (Boormaat): 160 mm, 2x544 mm, 32 mm
Diameter Ø: 0 mm
Voet meting: 200x9 mm, 50x9 mm
Lengte: 1200 mm, 200 mm, 50 mm
Breedte: 20 mm
Diepte: 17,5 mm
Prestatie: Geborsteld Messing
Model: Greeplijsten
Stijl: Modern
Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
Merk: Furnipart

Installatie van profielgrepen
Monteer de profielgreep met de bijgeleverde schroeven vanaf de binnenkant van de gewenste lade, deur of meubel.

    

De profielgrepen worden aan de binnenkant van de deur of lade gemonteerd. Tip - Boor voor voordat u de handgreep monteert. Vergeet niet om de schroef ten opzichte van de deur te meten, de schroeven en gaten mogen niet door de deur gaan.

Inclusief houtschroeven.
Installatie van handgrepen
Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
    

De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
Meer info & verzorgingsadvies

Meer informatie

Geborsteld messing
Geborstelde afwerking betekent dat het product is geborsteld met een staalborstel, waardoor het product een geborsteld uiterlijk krijgt, zonder een harde indruk te geven. Het product zal niet patina en donkerder worden.
Merk - Furnipart
Furnipart is een designbedrijf uit Denemarken dat is opgericht in 1977. Het bedrijf is meer dan alleen Scandinavisch design, ze werken samen met zowel Deense als internationale ontwerpers om meer mensen te bereiken en hun doelgroep te verbreden. Hun visie is om de eerste te zijn met het creëren van nieuwe trends in de markt. Furnipart is een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en kwaliteit en producten maakt die lang meegaan, wat u zowel kunt zien als voelen wanneer u in contact komt met hun producten.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken