Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing | Beslagonline.nl
15
RETRO
Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing in de groep Handgreep / Alle Handgrepen / Komgreep bij Beslag Online (3873-11)
Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing
Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing
Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing
Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing
Beslag Design

Komgreep 1843 - Onbehandeld Messing

Meer ontwerpen
Komgreep 1843 - Gepolijst Messing/bilder/artiklar/liten/3870-11_S.jpg?m=1611144882
Komgreep 1843 - Vernikkeld/bilder/artiklar/liten/3872-11_S.jpg?m=1611144870
€22.40 / €19.04
MONTAGEGIDS
 
In winkelwagen

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • Komgreep 1843 in onbehandeld messing is een elegante keukengreep van Beslag Design. De prullenbak pull past zowel in de moderne keuken als in de landelijke keuken. De handgreep van de bak wordt aan de voorzijde van de lade geschroefd.

   Onbehandeld messing is een oppervlak dat een matte en robuuste indruk geeft. Onbehandeld messing is een oppervlak dat een matte en robuuste indruk geeft, waarbij het oppervlak uit het fabricageproces is behouden. Onbehandeld messing toont de ware kleur van het messing en laat het metaal een patina ontwikkelen. Dat het product een patina krijgt is een natuurlijke reactie die ontstaat door het vocht en de zuurstof in de lucht en het metaal beschermt en de levensduur verlengt.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 3873-11
   Lengte: 95 mm
   Breedte: 40 mm
   Diepte: 20 mm
   Materiaal: Massief Messing
   Prestatie: Onbehandeld Messing
   Model: Komgreep
   Stijl: Klassiek, Retro
   Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
   Merk: Beslag Design

   Installatie van handgrepen
   Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
       

   De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie

   Diverse messing uitvoeringen

   Gepolijst messing
   Gepolijst messing betekent dat het product is gelakt, wat ervoor zorgt dat het product zijn glans en kleur behoudt in de loop van de tijd. Het product wordt niet gepatineerd en verduisterd.

   Onbehandeld messing
   Onbehandeld messing zorgt ervoor dat het product na verloop van tijd gaat patineren en alleen maar mooier wordt. Het patineren is een natuurlijke reactie die wordt veroorzaakt door het vocht en de zuurstof in de lucht.

   Gepolijst onbehandeld messing

   Polished untreated brass means that the product initially has a luster, but that over time the product will patina and darken like untreated brass. The patination is a natural reaction caused by the moisture and oxygen in the air.
   Merk - Beslag Design
   Beslag Online is onderdeel van Beslag Design, dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van armaturen en interieurproducten. Beslag Design begon zijn reis in 1972 en heeft vandaag de dag het grootste assortiment handgrepen en knoppen van Zweden voor zowel keukens, badkamers, kasten als meubels. Met meer dan 1.000 verschillende modellen om uit te kiezen, is er echt iets voor elke stijl. Beslag Design staat bekend om de hoge kwaliteit en het brede assortiment dat aansluit bij de laatste trends. "Details die het geheel maken".
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken