Knop Beret - 45mm - Eik | Beslagonline.nl
15
Knop Beret - 45mm - Eik in de groep Knoppen / Kleur/Materiaal / Hout bij Beslag Online (373245-11)
Knop Beret - 45mm - Eik
Knop Beret - 45mm - Eik
Knop Beret - 45mm - Eik
Knop Beret - 45mm - Eik
Knop Beret - 45mm - Eik
Knop Beret - 45mm - Eik
Furnipart

Knop Beret - 45mm - Eik

€11.70 / €9.95
MONTAGEGIDS
 
In winkelwagen

ACTIE!

10-20% korting op alle handgrepen en knoppen

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen. Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • Knop Beret is een houten knop met een eenvoudig karakter die elk meubelstuk optilt. Beret is een prachtige knop in eikenhout. Doordat de knop gemaakt is van hout, een levend materiaal, is elke knop uniek met zijn nerf en tekening en kan daarom iets verschillen in kleur. Wordt een prachtig detail in de keuken, badkamer, hal of slaapkamer. Combineer de knop gerust met de Join-handgreep of de Glove-handgreep om een ​​mooi geheel te creëren.

   Het product is gemaakt van hout en het materiaal waarvan de handgreep is gemaakt, komt uit verantwoorde bosbouw die rekening houdt met beide het milieu en de mensen.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 373245-11
   Diameter Ø: 45 mm
   Voet meting: 32 mm
   Lengte: 45 mm
   Breedte: 45 mm
   Diepte: 21 mm
   Materiaal: Hout
   Prestatie: Eiken
   Model: Knop
   Stijl: Klassiek, Modern
   Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
   Merk: Furnipart

   Installatie van knoppen
   Bevestig de knop met de meegeleverde schroeven op de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.

  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie
   De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

   Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.


   Merk - Furnipart
   Furnipart is een designbedrijf uit Denemarken dat is opgericht in 1977. Het bedrijf is meer dan alleen Scandinavisch design, ze werken samen met zowel Deense als internationale ontwerpers om meer mensen te bereiken en hun doelgroep te verbreden. Hun visie is om de eerste te zijn met het creëren van nieuwe trends in de markt. Furnipart is een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en kwaliteit en producten maakt die lang meegaan, wat u zowel kunt zien als voelen wanneer u in contact komt met hun producten.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken