Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs | Beslagonline.nl
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs in de groep Opslag / Alle Opslag / Afvalbakken Keuken bij Beslag Online (210005058)
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs
IMA

Biologische Afvalbak - Hero - Donkergrijs

MONTAGEGIDS
 
In winkelwagen
 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • Hero is een prullenbak gespecialiseerd in het inzamelen van voedselafval. De prullenbak is te gebruiken met alle verschillende soorten tassen, waardoor de prullenbak in alle landen werkt. Het ontwerp maakt het mogelijk om de prullenbak in bijna alle keukenlades en -kasten te plaatsen. Het luchtige ontwerp ventileert de hele tas en minimaliseert vocht en slechte geur. Het voorvormen begint niet zolang de container volledig geventileerd is, waardoor de zak droog blijft. De prullenbak is voorzien van een inklapbare handgreep waardoor de container eenvoudig en gemakkelijk te verplaatsen is. Hero kan voor zoveel meer worden ingezet dan alleen voedselverspilling. Het is perfect om op de boot te hebben, in de schoonmaakkast voor opslag of voor het opbergen van schoonmaakspullen voor de auto. Naarmate de container ventileert, drogen doekjes en sponzen sneller.

   Zweden is al lang een rolmodel als het gaat om omgaan met voedselverspilling, sorteren en recyclen. Nu beseft de hele wereld hoe belangrijk het is en worden er verschillende vormen van eisen en wetgeving opgesteld. Tegen 2023 moeten alle EU-landen zorgen voor voedselverspilling en deze inzamelen. Hero is de oplossing die de hele wereld in de nabije toekomst nodig zal hebben.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 210005058
   Inbedding Diepte: 295 mm
   Ingezette Diepte: 190 mm
   Uitsparing Diameter: 290 mm
   Model: Inbouwprullenbakken
   Merk: IMA
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - IMA
   IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken