LED-Spot Holl TDM DM - Opbouw - Mat Zwart | Beslagonline.nl
20
Domus Line

LED-Spot Holl TDM DM - Opbouw - Mat Zwart

Meer ontwerpen
LED-Spot Holl TDM DM - Opbouw - RVS/bilder/artiklar/liten/973746_S.jpg?m=1652087323
€136.50 / €109.20
 
Koop nu

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd
Beschrijving
Holl TDM DM is een LED opbouwspot voorzien van een touchdimmer. De LED-spot heeft een uniek cirkelvormig ontwerp, dat een luxe gloed vangt. De dimmer maakt het regelen van de verlichting mogelijk, is eenvoudig aan en uit te zetten en regelt de kleurtemperatuur, van warm tot koud licht, 2700K & 4000K. Het is ook mogelijk om een ​​afstandsbediening op een afstandsbediening aan te sluiten, de afstandsbediening is apart verkrijgbaar.

Omdat dit ontwerp van Holl is voorzien van een besturingssysteem (TDM), raden wij aan om de verlichting aan te sluiten aan onze ultradunne chauffeur. Holl TDM DM is niet aan te sturen via een applicatie of spraakbediening, het licht wordt alleen geregeld en aangestuurd via het touchpad van de verlichting.

Holl creëert een mooi geheel in het interieur doordat het product onderdeel wordt van het oppervlak waarop het is geplaatst. De lichtring kan zowel sfeervol licht als goede werkverlichting creëren. De LED spot heeft een mooie diameter van 73mm en een binnendiameter van 53mm. LED-spot Holl is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, mat zwart en RVS look.

Aansluitkabel: 2000mm
24V / 4,5W
Afmetingen & montage
Item nr: 973747
Connectie type: Micro24
Diameter Ø: 76 mm
Spanning (V): 24 V
Lengte: 76 mm
Breedte: 76 mm
Diepte: 12,5 mm
Model: LED-Spot
Stijl: Modern
Schroefen inbegrepen: Ja
: 4,5
Merk: Domus Line
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Domus Line
Domus Line is een Italiaans bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt en aanwezig is in 70 verschillende landen wereldwijd en op elk continent. Met hun hoge competentie in de branche hebben ze hun creatieve gevoel en hun technische expertise in verlichting ontwikkeld. Domus Line heeft nauwe samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waardoor slimme oplossingen en creatieve ontwerpen voor de producten zijn ontwikkeld, zowel functioneel als qua uitstraling. Het bedrijf heeft een grote focus op duurzaamheid, veiligheid en ethiek, wat weerspiegelt hoe het bedrijf is en hoe hun producten zijn ontworpen.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken