Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart | Beslagonline.nl
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart in de groep Kapstokhaken / Kleur/Materiaal / Hout bij Beslag Online (10010-BO)
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart
BO Selection

Haak Zoot - 90mm - Eiken/Mat Zwart

Meer ontwerpen
Haak Zoot - 90mm - Walnoot/Mat Zwart/bilder/artiklar/liten/10011-BO_S.jpg?m=1660139115
Haak Zoot - 90mm - Zwart/Messing/bilder/artiklar/liten/10009-BO_S.jpg?m=1660139076
MONTAGEGIDS
 
In winkelwagen

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen. Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • De Zoot haken hebben de perfecte balans tussen hout en metaal. Stijlvolle en moderne haken waar hout en metaal harmoniëren en schitteren met hun verschillen.

   De haken zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten met twee verschillende diameters, 60 mm en 90 mm. Zoot is verkrijgbaar in zes combinaties, eiken/messing, walnoot/messing, zwart/messing, eiken/matzwart, walnoot/matzwart en matzwart/matzwart.

   Perfect detail en beoordelaar om de muren mee. Laat je fantasie de vrije loop door verschillende ontwerpen en maten haken te combineren om een ​​uniek hangoppervlak in je huis te creëren. Een perfecte manier om een ​​rode draad door het interieur te laten lopen, is door haken te zoeken die aansluiten bij de rest van het interieur.

   De haken hebben een natuurlijke basis van hout, wat zorgt voor een rustige en down- aards gevoel. De ronde vormen van het metaal samen met de ronde houten plaat die de haak afsluit, creëren eindeloze ophangmogelijkheden, zelfs voor ophanghangers.

   De haak wordt gemonteerd met de meegeleverde schroefpin die aan de muur wordt bevestigd .

   Deze haak is inbegrepen in de BO Selection. Een unieke selectie interieurdetails die alleen bij Beslag Online te koop zijn.

  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 10010-BO
   Diameter Ø: 90 mm
   Voet meting: 20 mm
   Lengte: 90 mm
   Breedte: 90 mm
   Diepte: 67 mm
   Model: Haken
   Stijl: Modern
   Merk: BO Selection

   Installatie van muurhaken
   Monteer de haak aan de muur met de bijgeleverde schroeven.   Overweeg een boormachine te gebruiken om het gat in de muur voor te boren. Afhankelijk van het materiaal waarvan je muur is gemaakt, heb je mogelijk een andere schroef nodig.
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie
   De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

   Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.


   Merk - BO Selection
   BO Selection is een uniek assortiment producten dat alleen bij ons te koop is bij Beslag Online. Als u op zoek bent naar unieke details voor uw huis, bent u bij ons aan het juiste adres. Werk je huis bij door je bestaande stijl en inrichting af te stemmen op nieuwe interieurdetails die een groot verschil maken. Bij de selectie van de producten voor BO Selection is rekening gehouden met verschillende stijlen, hierdoor vind je een mooie mix van moderne, retro en klassieke details. We willen interieurdetails aanbieden die goed passen in verschillende omgevingen en hopelijk passen ze ook bij jou.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken