LED-Spot Holl DM - Mat Zwart | Beslagonline.nl
20
Domus Line

LED-Spot Holl DM - Mat Zwart

Meer ontwerpen
LED-Spot Holl DM - RVS-look/bilder/artiklar/liten/973748_S.jpg?m=1651830695
€59.50 / €47.60
 
Koop nu

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd
Beschrijving
Holl DM is een LED-spot ontworpen voor gefreesde groeven. Het unieke ronde ontwerp creëert een gevoel van luxe. De discrete vorm en het gefreesde ontwerp wekken de illusie dat de verlichting deel uitmaakt van het oppervlak waarop ze is gemonteerd. De insnijding moet een diepte hebben van 12 mm.

Holl kan worden gedimd en de kleurtemperatuur kan worden gewijzigd, van warm naar koud (2700K en 4000K). Om dit mogelijk te maken zijn er twee mogelijkheden, ofwel via een afstandsbediening ofwel via een applicatie in de telefoon die ook spraakbesturing mogelijk maakt met bijvoorbeeld Alexa of Google Home.

Om de verlichting via afstandsbediening heb je nodig, afstandsbediening easi samen met drive easi.

Mocht je de verlichting met je telefoon willen bedienen via een applicatie of via bijvoorbeeld Google Home of Alexa - vul de verlichting dan aan met onze driver X-driver DM samen met een apart aan te schaffen besturingsmodule.

Holl creëert een mooi geheel in het interieur doordat het product onderdeel wordt van het oppervlak waarop het wordt geplaatst. De lichtring kan zowel sfeervol licht als goede werkverlichting creëren. De LED spot heeft een mooie diameter van 73mm en een binnendiameter van 53mm. LED-spot Holl is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, matzwart en RVS look.

Aansluitkabel: 2000mm
24V / 4,5W 
Afmetingen & montage
Item nr: 973749
Connectie type: Micro24
Diameter Ø: 76 mm
Ingezette Diepte: 12 mm
Spanning (V): 24 V
Uitsparing Diameter: 73 mm
Lengte: 76 mm
Breedte: 76 mm
Diepte: 12,5 mm
Model: LED-Spot
Stijl: Modern
: 4,5
Merk: Domus Line
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Domus Line
Domus Line is een Italiaans bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt en aanwezig is in 70 verschillende landen wereldwijd en op elk continent. Met hun hoge competentie in de branche hebben ze hun creatieve gevoel en hun technische expertise in verlichting ontwikkeld. Domus Line heeft nauwe samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waardoor slimme oplossingen en creatieve ontwerpen voor de producten zijn ontwikkeld, zowel functioneel als qua uitstraling. Het bedrijf heeft een grote focus op duurzaamheid, veiligheid en ethiek, wat weerspiegelt hoe het bedrijf is en hoe hun producten zijn ontworpen.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken