LED-Profiel Apex - 2000mm | Beslagonline.nl
20
Domus Line

LED-Profiel Apex - 2000mm

€23.40 / €18.72
 
Koop nu

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Koop samen met

Beschrijving
LED Profiel Apex is een elegant LED Profiel dat zorgt voor een luxe gevoel in huis. Profiel voor frezen. Het profiel is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen en past goed in keukenkasten en lades, in vitrinekasten en kleerkasten. Voor ruimtes als deze raden we onze zwakkere ledstrips aan. Het profiel kan natuurlijk ook gebruikt worden voor sterker licht, perfect voor onder aanrechtbladen om een luxe indruk te geven.

Voor een zwakker licht adviseren wij de LED strip Flexy HE6 PW PRO en voor een sterker licht raden wij de LED strip Flexy SHE6 PW PRO aan. Zonder tape om de ledstrip eenvoudig in het profiel te plaatsen.

Het profiel in combinatie met onze ledstrips zorgt voor een prachtig licht zonder zichtbare diodes. Afhankelijk van het feit of het profiel al dan niet wordt gebruikt voor doorgaande rails, wordt het aangepast met verschillende eindafwerkingen. Vul Apex daarom gerust aan met een eindafwerking die past bij uw wensen.

De diffusor is een onderdeel van het profiel en kan niet verwijderd worden. Om via dimmer op de muur te kunnen misten raden wij de Triac driver aan. Deze drive werkt goed samen met bijvoorbeeld Plejd, Triac is te koppelen met zowel Alexa als Google home waardoor zowel dimmer op de muur als het moderne alternatief, spraakbesturing en afstandsbediening via smartphones mogelijk is. Als u alleen op zoek bent naar de moderne optie, raden wij Drivdon X-driver aan die wordt aangevuld met stroomkabel X-driver en besturingsmodule X-driver.
Afmetingen & montage
Item nr: 973351
Ingezette Diepte: 11 mm
Inzetbreedte: 9 mm
Lengte: 2000 mm
Breedte: 10 mm
Diepte: 10,5 mm
Model: LED-Profiel
Stijl: Modern
Merk: Domus Line
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Domus Line
Domus Line is een Italiaans bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt en aanwezig is in 70 verschillende landen wereldwijd en op elk continent. Met hun hoge competentie in de branche hebben ze hun creatieve gevoel en hun technische expertise in verlichting ontwikkeld. Domus Line heeft nauwe samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waardoor slimme oplossingen en creatieve ontwerpen voor de producten zijn ontwikkeld, zowel functioneel als qua uitstraling. Het bedrijf heeft een grote focus op duurzaamheid, veiligheid en ethiek, wat weerspiegelt hoe het bedrijf is en hoe hun producten zijn ontworpen.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken