LED-Profiel Apex - 2000mm | Beslagonline.nl
LED-Profiel Apex - 2000mm in de groep Verlichting / Alle Verlichting / Led Strip bij Beslag Online (973351)
LED-Profiel Apex - 2000mm
LED-Profiel Apex - 2000mm
LED-Profiel Apex - 2000mm
LED-Profiel Apex - 2000mm
LED-Profiel Apex - 2000mm
Domus Line

LED-Profiel Apex - 2000mm

MONTAGEGIDS
Aantal: 
In winkelwagen

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • LED Profiel Apex is een elegant LED Profiel dat zorgt voor een luxe gevoel in huis. Profiel voor frezen. Het profiel is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen en past goed in keukenkasten en lades, in vitrinekasten en kleerkasten. Voor ruimtes als deze raden we onze zwakkere ledstrips aan. Het profiel kan natuurlijk ook gebruikt worden voor sterker licht, perfect voor onder aanrechtbladen om een luxe indruk te geven.

   Voor een zwakker licht adviseren wij de LED strip Flexy HE6 PW PRO en voor een sterker licht raden wij de LED strip Flexy SHE6 PW PRO aan. Zonder tape om de ledstrip eenvoudig in het profiel te plaatsen.

   Het profiel in combinatie met onze ledstrips zorgt voor een prachtig licht zonder zichtbare diodes. Afhankelijk van het feit of het profiel al dan niet wordt gebruikt voor doorgaande rails, wordt het aangepast met verschillende eindafwerkingen. Vul Apex daarom gerust aan met een eindafwerking die past bij uw wensen.

   De diffusor is een onderdeel van het profiel en kan niet verwijderd worden. Om via dimmer op de muur te kunnen misten raden wij de Triac driver aan. Deze drive werkt goed samen met bijvoorbeeld Plejd, Triac is te koppelen met zowel Alexa als Google home waardoor zowel dimmer op de muur als het moderne alternatief, spraakbesturing en afstandsbediening via smartphones mogelijk is. Als u alleen op zoek bent naar de moderne optie, raden wij Drivdon X-driver aan die wordt aangevuld met stroomkabel X-driver en besturingsmodule X-driver.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 973351
   Ingezette Diepte: 11 mm
   Inzetbreedte: 9 mm
   Lengte: 2000 mm
   Breedte: 10 mm
   Diepte: 10,5 mm
   Model: LED-Profiel
   Stijl: Modern
   Merk: Domus Line
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - Domus Line
   Domus Line is een Italiaans bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt en aanwezig is in 70 verschillende landen wereldwijd en op elk continent. Met hun hoge competentie in de branche hebben ze hun creatieve gevoel en hun technische expertise in verlichting ontwikkeld. Domus Line heeft nauwe samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waardoor slimme oplossingen en creatieve ontwerpen voor de producten zijn ontwikkeld, zowel functioneel als qua uitstraling. Het bedrijf heeft een grote focus op duurzaamheid, veiligheid en ethiek, wat weerspiegelt hoe het bedrijf is en hoe hun producten zijn ontworpen.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken