Keukenreling Aveny - 600mm - Compleet - Eik/Gepolijst Onbeha
Keukenreling Aveny - 600mm - Compleet - Eik/Gepolijst Onbehandeld Messing in de groep Kapstokhaken / Kleur/Materiaal / Hout bij Beslag Online (947962-41)
Keukenreling Aveny - 600mm - Compleet - Eik/Gepolijst Onbehandeld Messing
Beslag Design

Keukenreling Aveny - 600mm - Compleet - Eik/Gepolijst Onbehandeld Messing

Meer ontwerpen
Keukenreling Aveny - 600mm - Compleet - Eik/Geborsteld RVS/bilder/artiklar/liten/947960-41_S.jpg?m=1712645842
Keukenreling Aveny - 600mm - Compleet - Eik/Mat Zwart/bilder/artiklar/liten/947961-41_S.jpg?m=1712647449
MONTAGEGIDS
 
In winkelwagen

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen. Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.
  • Beschrijving
  • Keukenreling Aveny in onbehandeld eikenhout is een detail dat het interieur verfraait, terwijl het ook functioneel is. Met zijn unieke combinatie van de natuurlijke warmte van onbehandeld eikenhout en de elegante details van gepolijst onbehandeld messing, draagt het keukenrek bij aan een gevoel van rust en harmonie in de keukenomgeving.

   De stang is gemaakt van onbehandeld eikenhout en biedt een eerlijk en levendig oppervlak dat met de tijd prachtig veroudert en een natuurlijke patina ontwikkelt. Elke stang is uniek in kleur en structuur, wat uw keuken een gevoel van authenticiteit en individualiteit geeft.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 947962-41
   Voet meting: 50 mm
   Lengte: 50 mm
   Breedte: 640 mm
   Diepte: 70 mm
   Materiaal: Hout, Messing
   Prestatie: Eiken, Gepolijst Onbehandeld Messing
   Model: Keukenreling
   Stijl: Klassiek, Modern
   Laadgewicht: 5 kg
   Schroefen inbegrepen: Compleet met montageset
   Merk: Beslag Design

   Installatie van muurhaken
   Monteer de haak aan de muur met de bijgeleverde schroeven.   Overweeg een boormachine te gebruiken om het gat in de muur voor te boren. Afhankelijk van het materiaal waarvan je muur is gemaakt, heb je mogelijk een andere schroef nodig.
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie

   Diverse messing uitvoeringen

   Gepolijst messing
   Gepolijst messing betekent dat het product is gelakt, wat ervoor zorgt dat het product zijn glans en kleur behoudt in de loop van de tijd. Het product wordt niet gepatineerd en verduisterd.

   Onbehandeld messing
   Onbehandeld messing zorgt ervoor dat het product na verloop van tijd gaat patineren en alleen maar mooier wordt. Het patineren is een natuurlijke reactie die wordt veroorzaakt door het vocht en de zuurstof in de lucht.

   Gepolijst onbehandeld messing

   Polished untreated brass means that the product initially has a luster, but that over time the product will patina and darken like untreated brass. The patination is a natural reaction caused by the moisture and oxygen in the air.
   Meer informatie
   De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

   Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.


   Merk - Beslag Design
   Beslag Online is onderdeel van Beslag Design, dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van armaturen en interieurproducten. Beslag Design begon zijn reis in 1972 en heeft vandaag de dag het grootste assortiment handgrepen en knoppen van Zweden voor zowel keukens, badkamers, kasten als meubels. Met meer dan 1.000 verschillende modellen om uit te kiezen, is er echt iets voor elke stijl. Beslag Design staat bekend om de hoge kwaliteit en het brede assortiment dat aansluit bij de laatste trends. "Details die het geheel maken".
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken