Handgreep Join - Eiken | Beslagonline.nl
Handgreep Join - Eiken in de groep Handgreep / Kleur/Materiaal / Hout bij Beslag Online (htg-join-ek)
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Handgreep Join - Eiken
Furnipart

Handgreep Join - Eiken

24.91 - €41.48
MONTAGEGIDS
Kies
160mm 320mm

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • Steel Join is een mooie en elegante houten steel die is gemaakt van materiaal dat afkomstig is uit verantwoorde bosbouw waarbij zowel rekening wordt gehouden met het milieu als met de mens. Het elegante ontwerp geeft de handgreep een luxe uitstraling door het hele huis. De zachte, ronde vorm zorgt voor een aangenaam en gemakkelijk gripoppervlak. De afgeronde randen van de voet en bevestiging aan de handgreep geven de handgreep karakter. Doordat het handvat gemaakt is van hout, een natuurlijk materiaal, kunnen de handvatten iets verschillen in kleur en nerf, waardoor elk handvat uniek is.

   Join is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, twee verschillende C/C afmetingen 160mm en 320 mm. Combineer de handgrepen gerust met houten knoppen uit ons assortiment.

   De handgreep past perfect in zowel de keuken en badkamer als in de slaapkamer op kastdeuren, ladekasten of nachtkastjes.

   Het product is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, Forest Stewardship Council, wat betekent dat het materiaal dat wordt gebruikt om te produceren en te creëren het product is afkomstig uit verantwoorde bosbouw die zowel rekening houdt met het milieu als met de mens.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: htg-join-ek
   C/C (Boormaat): 160 mm, 320 mm
   Diameter Ø: 0 mm
   Voet meting: 30x10 mm
   Lengte: 240 mm, 400 mm
   Breedte: 10 mm, 13 mm
   Diepte: 36 mm
   Materiaal: Hout
   Prestatie: Eiken
   Model: Handgreep
   Stijl: Klassiek, Modern
   Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
   Merk: Furnipart

   Installatie van handgrepen
   Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
       

   De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie
   De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

   Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.

   Merk - Furnipart
   Furnipart is een designbedrijf uit Denemarken dat is opgericht in 1977. Het bedrijf is meer dan alleen Scandinavisch design, ze werken samen met zowel Deense als internationale ontwerpers om meer mensen te bereiken en hun doelgroep te verbreden. Hun visie is om de eerste te zijn met het creëren van nieuwe trends in de markt. Furnipart is een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en kwaliteit en producten maakt die lang meegaan, wat u zowel kunt zien als voelen wanneer u in contact komt met hun producten.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken