Greeplijsten Lip - Gepolijst Onbehandeld Messing | Beslagonl
Greeplijsten Lip - Gepolijst Onbehandeld Messing in de groep Handgreep / Kleur/Materiaal / Messing bij Beslag Online (343450-11-V)
Greeplijsten Lip - Gepolijst Onbehandeld Messing
Beslag Design

Greeplijsten Lip - Gepolijst Onbehandeld Messing

Meer ontwerpen
Greeplijsten Lip - 40mm - Gepolijst Koper/bilder/artiklar/liten/343452-11_S.jpg?m=1612171413
Greeplijsten Lip - Gepolijst Chroom/bilder/artiklar/liten/343453-11-V_S.jpg?m=1687329195
Greeplijsten Lip - Gepolijst Messing/bilder/artiklar/liten/343451-11-V_S.jpg?m=1687340414
Greeplijsten Lip - Zwart/bilder/artiklar/liten/343454-11-V_S.jpg?m=1687167367
8.50 - €17
MONTAGEGIDS
Kies Lengte
40mm 120mm
 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • Greeplijsten Lip is een mooie en moderne handgreep van massief messing van Beslag Design. Hij past perfect in de moderne keuken maar ook in landelijke omgevingen. Het is een van onze meest populaire profielgrepen. Het handvat past op standaard luiken (ladedikte 16-20mm) en het handvat wordt van achteren geschroefd. Greeplijsten Lip heeft een dikte van slechts 2mm, waardoor de profielgreep in alle keukens en alle meubels past.

   Gepolijst onbehandeld messing zorgt ervoor dat het oppervlak kan oxideren om een ​​levend oppervlak te krijgen dat donkerder wordt tijd. Irritatie is een natuurlijke reactie die optreedt door het vocht en de zuurstof in de lucht en het metaal beschermt en de levensduur ervan verlengt. Handgrepen in gepolijst onbehandeld messing zijn zonder beschermende lak en gemaakt van massief messing.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: 343450-11-V
   C/C (Boormaat): 20 mm, 80 mm
   Lengte: 120 mm, 40 mm
   Breedte: 1,5 mm
   Diepte: 38 mm, 39 mm
   Hoogte: 12 mm
   Materiaal: Massief Messing
   Prestatie: Gepolijst Onbehandeld Messing
   Model: Greeplijsten
   Stijl: Modern
   Schroefen inbegrepen: Ja
   Andere informatie: Past op deurdikte 16-20mm
   Merk: Beslag Design

   Installatie van profielgrepen
   Monteer de profielgreep met de bijgeleverde schroeven vanaf de binnenkant van de gewenste lade, deur of meubel.

       

   De profielgrepen worden aan de binnenkant van de deur of lade gemonteerd. Tip - Boor voor voordat u de handgreep monteert. Vergeet niet om de schroef ten opzichte van de deur te meten, de schroeven en gaten mogen niet door de deur gaan.

   Inclusief houtschroeven.
   Installatie van handgrepen
   Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
       

   De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Meer informatie

   Diverse messing uitvoeringen

   Gepolijst messing
   Gepolijst messing betekent dat het product is gelakt, wat ervoor zorgt dat het product zijn glans en kleur behoudt in de loop van de tijd. Het product wordt niet gepatineerd en verduisterd.

   Onbehandeld messing
   Onbehandeld messing zorgt ervoor dat het product na verloop van tijd gaat patineren en alleen maar mooier wordt. Het patineren is een natuurlijke reactie die wordt veroorzaakt door het vocht en de zuurstof in de lucht.

   Gepolijst onbehandeld messing

   Polished untreated brass means that the product initially has a luster, but that over time the product will patina and darken like untreated brass. The patination is a natural reaction caused by the moisture and oxygen in the air.
   Merk - Beslag Design
   Beslag Online is onderdeel van Beslag Design, dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van armaturen en interieurproducten. Beslag Design begon zijn reis in 1972 en heeft vandaag de dag het grootste assortiment handgrepen en knoppen van Zweden voor zowel keukens, badkamers, kasten als meubels. Met meer dan 1.000 verschillende modellen om uit te kiezen, is er echt iets voor elke stijl. Beslag Design staat bekend om de hoge kwaliteit en het brede assortiment dat aansluit bij de laatste trends. "Details die het geheel maken".
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken