Eindkappen Micy - 2-st | Beslagonline.nl
20
Domus Line

Eindkappen Micy - 2-st

€6.80 / €5.44
 
Koop nu

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd
Beschrijving
Eindkap Micy, is een accessoire bij het LED profiel Micy en wordt gebruikt om een ​​mooie afwerking te creëren en het profiel, LED strip en verblindingsbescherming te beschermen. Voor uitfrezingen waarbij de afwerking zichtbaar is, is dit een zeer elegante manier om de afwerking te verbergen, aangezien het profiel en de zonnekap op de gewenste lengte worden afgezaagd.

Geleverd per paar.
Afmetingen & montage
Item nr: 973662
Lengte: 145 mm
Breedte: 125 mm
Diepte: 48 mm
Prestatie: Aluminium
Model: LED-Profiel
Stijl: Klassiek, Modern
Merk: Domus Line
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Domus Line
Domus Line is een Italiaans bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt en aanwezig is in 70 verschillende landen wereldwijd en op elk continent. Met hun hoge competentie in de branche hebben ze hun creatieve gevoel en hun technische expertise in verlichting ontwikkeld. Domus Line heeft nauwe samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waardoor slimme oplossingen en creatieve ontwerpen voor de producten zijn ontwikkeld, zowel functioneel als qua uitstraling. Het bedrijf heeft een grote focus op duurzaamheid, veiligheid en ethiek, wat weerspiegelt hoe het bedrijf is en hoe hun producten zijn ontworpen.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken