Dimmer Draadloze Kiny - Dubbel - Wit | Beslagonline.nl
20
Domus Line

Dimmer Draadloze Kiny - Dubbel - Wit

Meer ontwerpen
Dimmer Draadloze Kiny - Dubbel - Zwart/bilder/artiklar/liten/99096_S.jpg?m=1712664853
€82.50 / €66
 
Koop nu

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Koop samen met

20
Dimmer Draadloze Kiny - Enkel - Wit
Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
€56.24 €70.30
Beschrijving
Dimmer Draadloze Kiny in het wit is een schakelaar die verlichting inschakelt, uitschakelt en de helderheid aanpast voor armaturen die zijn aangesloten op de X-Driver driver. De Kiny-schakelaar is draadloos en zelfvoorzienend; de knoppen werken eigenlijk zonder enige stroombron of batterij, omdat ze de kinetische energie die wordt gegenereerd door op de knoppen te drukken omzetten in elektrische energie, die een RF-signaal naar de besturingsmodule stuurt die is aangesloten op de X-Driver.

Kiny is verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering, en in twee varianten: enkel of dubbel. Enkel is een enkelkanaals kinetische schakelaar, en dubbel is een dubbelkanaals kinetische schakelaar. Kiny kan worden vastgeschroefd of bevestigd met de meegeleverde zelfklevende tape.

Om de X-Driver te configureren met de Kiny-schakelaar is een controlemodule CM5-XD of CM5 XDM D-M vereist. Wordt apart verkocht.
Afmetingen & montage
Item nr: 99095
Lengte: 86 mm
Breedte: 86 mm
Diepte: 16 mm
Prestatie: Wit
Model: Afstandsbediening
Stijl: Modern
Merk: Domus Line
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Domus Line
Domus Line is een Italiaans bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt en aanwezig is in 70 verschillende landen wereldwijd en op elk continent. Met hun hoge competentie in de branche hebben ze hun creatieve gevoel en hun technische expertise in verlichting ontwikkeld. Domus Line heeft nauwe samenwerkingen met verschillende ontwerpers, waardoor slimme oplossingen en creatieve ontwerpen voor de producten zijn ontwikkeld, zowel functioneel als qua uitstraling. Het bedrijf heeft een grote focus op duurzaamheid, veiligheid en ethiek, wat weerspiegelt hoe het bedrijf is en hoe hun producten zijn ontworpen.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken