Welkom bij ons - Lees meer over Beslagonline.nl
Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken

Over Beslag Online

Het moet gemakkelijk zijn om het thuis mooi te krijgen. Het zijn de kleine details die echt het verschil maken, die je huis laten oplichten en echt huiselijk doen aanvoelen. Met de kleine dingen kun je gemakkelijk je persoonlijke touch aan je huis geven en je persoonlijke stijl laten zien.

Wij helpen interieurliefhebbers en klussers in heel Europa om hun huis persoonlijk te maken, met behulp van details. Of je nu op zoek bent naar modern design, klassieke stijl of interieurdetails die passen in de meer landelijke omgevingen, wij hebben wat je zoekt. In ons assortiment vindt u onder andere meer dan 1000 verschillende modellen handgrepen en knoppen.

Er is niet veel voor nodig om een groot verschil te maken in het interieur?

Bij Beslag Online vind je de perfecte producten die helpen om de beleving en indruk in huis te vergroten. Of je nu een nieuwe keuken hebt gekocht, oude meubels een nieuw leven wilt geven of de badkamer hebt gerenoveerd, wij hebben wat je zoekt. We bieden altijd snelle leveringen en kwaliteitsproducten van de hoogste kwaliteit.

Wilt u hulp bij de keuze van nieuwe handgrepen of heeft u een vraag over een product, dan helpen wij u graag verder. Wij bieden persoonlijke service, neem hier contact met ons op! Beslag online is onderdeel van de Beslag Design Group.
@BESLAGONLINE

Wij willen inspireren en geïnspireerd worden - Tag ons gerust op Instagram of volg ons om inspiratie op te doen voor in huis!
#BeslagOnline