Deurklink Pijp - Zwart/RVS Afwerking | Beslagonline.nl
Deurklink Pijp - Zwart/RVS Afwerking in de groep Deurklinken / Kleur/Materiaal / Zwart bij Beslag Online (dht-pipe-svart.rf)
Deurklink Pijp - Zwart/RVS Afwerking
Deurklink Pijp - Zwart/RVS Afwerking
Deurklink Pijp - Zwart/RVS Afwerking
BO Selection

Deurklink Pijp - Zwart/RVS Afwerking

119 - €120.50
MONTAGEGIDS
Kies Model
European Standard Scandinavian Standard

KOOP SAMEN MET

 • 100% Prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €49
 • 60 dagen herroepingsrecht
Moeite met beslissen?
Bestel jouw favorieten en test welke producten het beste passen.
Bij ons heb je altijd 60 dagen bedenktijd.

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:
  • Beschrijving
  • De Pipe deurklink in zwart/roestvrijstalen afwerking heeft een licht gelijnd oppervlak gevolgd door zijn ronde vormen die een rauw gevoel van elegant industrialisme creëren. De handgreep is voorzien van een terugslagveer die ervoor zorgt dat de handgreep na het indrukken terugkeert naar de uitgangspositie. Pipe is de perfecte combinatie van RVS en zwart, glad en licht gelijnd oppervlak, de combinatie zorgt voor een veelheid aan interieurcombinaties om een ​​geheel te creëren in de woonkeuken. Maak de deurklink compleet met een bijpassend toiletslot in RVS of zwart.

   Deurklink Pipe past goed op alle deuren in huis. De deurklink past op alle binnendeuren met een diepte van 35-48 mm. Compleet geleverd met montagekit en bijbehorende sleutelplaat.

   De deurkruk en het sleutelgat zijn geschikt voor deuren met een diepte van 35-48 mm. De deurkruk is leverbaar in zowel Scandinavische (past slotkast 2014) als Europese norm. Standaard sleutelplaat, ombouwset en complete montageset zijn inbegrepen.
   - Al onze deurklinken worden per paar geleverd, compleet voor één deur.
   - Geleverd met een vierkante stift van 8x8mm.

   De deurkruk is verkrijgbaar in zowel Scandinavische als Europese normen. Standaard sleutelplaat, ombouwset en complete montageset zijn inbegrepen.Scandinavische standaard: Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland. Europese norm: andere landen in Europa.

   Deze deurkruk is inbegrepen bij BO Selectie. Een unieke selectie van interieurdetails die alleen bij Beslag Online te koop zijn.
  • Afmetingen & montage
  • Item nr: dht-pipe-svart.rf
   Diameter Ø: 150 mm
   Ingezette Lengte: 52 mm
   Uitsparing Diameter: 52 mm
   Model: Deurklinken
   Stijl: Modern
   Schroefen inbegrepen: Compleet met montageset
   Merk: BO Selection

   Installatie van deurklinken
   Monteer de deurkruk met behulp van de meegeleverde montageset.   1. Centreer de vierkante staaf in het slot.
   2. Plaats de montageringen op de vierkante balk en zorg ervoor dat de vlakke delen van de montageringen naar beneden in de richting van de vloer zijn gericht. Schroef ze vervolgens vast met de meegeleverde schroef en huls.
   3. Haal de vierkante stang eruit en gebruik deze als gereedschap om de geleideringen los te wrikken die in het midden van de bevestigingsringen zitten.
   4. Plaats de vierkante stang in het slot, centreer deze en controleer of de gefreesde groef in de vierkante stang horizontaal is. Druk vervolgens stevig op de hendel zodat deze in het lipje aan de bovenkant van de bevestigingsringen klikt.
   5. Draai de aanslagschroeven in met een insectensleutel en draai ze tenslotte vast. In totaal vier.
   6. Nu zijn je deurkrukken in elkaar gezet en klaar voor gebruik.

   Installatie van sleutelplaat
   Installeer de sleutelplaat met behulp van de meegeleverde montagekit.   1. Plaats de montageringen op de vierkante balk en zorg ervoor dat de vlakke delen van de montageringen naar beneden tegen de vloer liggen. Schroef ze vervolgens vast met de meegeleverde schroef en huls.
   2. Druk vervolgens de sleutelplaat stevig aan zodat deze vastklikt in het lipje aan de bovenzijde van de montageringen.
   3. Draai de aanslagschroeven in met een insectensleutel en draai ze tenslotte vast. Een schroef aan elke kant van de deur.


  • Meer info & verzorgingsadvies

  • Merk - BO Selection
   BO Selection is een uniek assortiment producten dat alleen bij ons te koop is bij Beslag Online. Als u op zoek bent naar unieke details voor uw huis, bent u bij ons aan het juiste adres. Werk je huis bij door je bestaande stijl en inrichting af te stemmen op nieuwe interieurdetails die een groot verschil maken. Bij de selectie van de producten voor BO Selection is rekening gehouden met verschillende stijlen, hierdoor vind je een mooie mix van moderne, retro en klassieke details. We willen interieurdetails aanbieden die goed passen in verschillende omgevingen en hopelijk passen ze ook bij jou.
   Zorgadvies

   Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
  • Reviews
  • Levering & retour

  • Bezorg informatie

   Schenker

   Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

   Budbee Box

   Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

   Budbee Home Delivery

   Prijs: €6,90

   Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

   Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


   Informatie retourneren
   Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
 • 2-4 dagen levertijd
 • 60 dagen open aankoop
 • Veilige betalingen
Bijwerken