Handgreep Glove - Zwart | Beslagonline.nl
Furnipart

Handgreep Glove - Zwart

Meer ontwerpen
Handgreep Glove - Eiken/bilder/artiklar/liten/htg-glove-ek_S.jpg?m=1655197826
9.95 - €14.11
Kies Lengte
50mm 180mm

ACTIE!

Tot 20% korting op alles
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Promotioneel artikel

Korting:
Aantal:
0
Campagnestart:
Promotiestop:

Koop samen met

Beschrijving
Handle Glove is een elegant houten handvat verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, 50 mm en 180 mm, met C/C-afmetingen van 32 mm en 160 mm. Handschoen is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, zwart en eiken. De handgrepen passen mooi in moderne en iets rustiekere omgevingen met hun fijne afgeronde hoeken die een uitstekende en praktische grip geven.

Combineer de producten gerust met houten knoppen uit ons assortiment om een ​​uitstekend geheel te creëren het interieur.

Het product is gemaakt van hout en het materiaal dat is gebruikt om het handvat te maken, is afkomstig uit verantwoorde bosbouw die rekening houdt met zowel het milieu als de mensen.
Afmetingen & montage
Item nr: htg-glove-svart
C/C (Boormaat): 160 mm, 32 mm
Diameter Ø: 0 mm
Voet meting: 180x12,5 mm, 55x12,5 mm
Lengte: 180 mm, 55 mm
Breedte: 24 mm, 24,1 mm
Diepte: 26 mm, 26,1 mm
Materiaal: Hout
Prestatie: Zwart
Model: Greeplijsten, Handgreep
Stijl: Modern
Schroefen inbegrepen: Ja, geschikt voor luik 16-19mm
Merk: Furnipart

Installatie van profielgrepen
Monteer de profielgreep met de bijgeleverde schroeven vanaf de binnenkant van de gewenste lade, deur of meubel.

    

De profielgrepen worden aan de binnenkant van de deur of lade gemonteerd. Tip - Boor voor voordat u de handgreep monteert. Vergeet niet om de schroef ten opzichte van de deur te meten, de schroeven en gaten mogen niet door de deur gaan.

Inclusief houtschroeven.
Installatie van handgrepen
Bevestig het handvat met behulp van de meegeleverde schroeven aan de gewenste lade, deur of meubel met behulp van een handmatige schroevendraaier.
    

De afstand tussen de schroefgaten wordt C/C-meting genoemd en staat voor hart op hart, het wordt altijd geschreven in millimeters. U kunt eenvoudig uw bestaande C/C-meting verkrijgen door de afstand tussen de middelpunten van de schroefgaten te meten.
Meer info & verzorgingsadvies

Meer informatie
De sterkte van houtproducten kan enigszins variëren, afhankelijk van uit welk deel van de stam het materiaal is genomen. Daarom kunnen we de sterkte niet garanderen wanneer dit type product op een geïntegreerde koelkast/vriezer of vaatwasser wordt gemonteerd, omdat dit betekent dat het product kan worden blootgesteld aan sterke krachten.

Dit product is gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal. Bij het reinigen van het product raden wij u aan een schone, zachte, uitgewrongen doek te gebruiken. Vermijd wasmiddelen, omdat dit het product nadelig kan beïnvloeden. In direct zonlicht kan licht hout donkerder worden en donker hout kan vervagen.

Merk - Furnipart
Furnipart is een designbedrijf uit Denemarken dat is opgericht in 1977. Het bedrijf is meer dan alleen Scandinavisch design, ze werken samen met zowel Deense als internationale ontwerpers om meer mensen te bereiken en hun doelgroep te verbreden. Hun visie is om de eerste te zijn met het creëren van nieuwe trends in de markt. Furnipart is een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en kwaliteit en producten maakt die lang meegaan, wat u zowel kunt zien als voelen wanneer u in contact komt met hun producten.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken